Zolderafwerking Herent

Zolderafwerking Herent

Zolderafwerking Herent op de planning? Wil je de ruimte van je bovenste verdiep optimaal benutten? Je zolder inrichten tot extra slaapkamer, dressing of mancave? RenoRob staat paraat met jarenlange ervaring en een handvol betrouwbare partners. Hij ontfermt zich met plezier over zolders in nieuwbouw- of renovatiewoningen.

RenoRob zet de puntjes op de i van jouw zolderafwerking Herent. Dat doet hij met puur vakmanschap, glasheldere communicatie en veel oog voor detail.

Wie is RenoRob?

Rob Debeuckelaer is een krak in gyproc-, isolatie- en renovatiewerken. Rob voert bijna alle werken uit in eigen beheer. Vraagt jouw zolderrenovatie ook om een frisse vloer of een nieuw sanitair? Hiervoor werkt hij samen met ervaren vakmannen met hetzelfde oog voor kwaliteit. Jij doet je plannen uit de doeken, Rob luistert naar je noden en wensen, overlegt over de mogelijkheden en zet in de uitwerking alles op alles om de afspraken te realiseren. Ben jij tevreden, dan Rob ook!

Regelmatig contact met de architect of bouwheer zorgt voor goede afspraken en een exacte uitvoering van je plannen. Door 10 jaar ervaring en een nauw contact met betrouwbare leveranciers, biedt Rob Debeuckelaer topkwaliteit aan aan een correcte prijs. De offerteprijs is de prijs die je uiteindelijk betaalt. Komen we toch iets onverwachts tegen tijdens het uitvoeren van de werken, dan neemt Rob meteen contact op. Onderling overleg en extra afspraken zorgen ervoor dat je op het eind niet voor verrassingen komt te staan.

Op zoek naar een handige harry die je zolderrenovatie piekfijn realiseert? Je zolderafwerking Herent overlaten aan een professional?

Wat zijn de mogelijkheden voor je zolderafwerking Herent? 

 • Zolder isoleren: vloer isoleren, muren isoleren, dak isoleren ...Zolderafwerking Herent
 • Gyproc plaatsen: plafond afwerken, schuine vlakken afwerken ...
 • Vloer uitbreken, parket leggen, plankenvloer leggen ...
 • Elektriciteit leggen, verwarming plaatsen, sanitair plaatsen ...
 • Velux plaatsen
 • Kamerindeling zolder

Enkel gyproc scheidingswanden plaatsen of een totale make-over? Een nieuwbouw of een renovatieproject? RenoRob zet zijn deskundige schouders onder jouw zolderafwerking Herent. 

Zolderafwerking Herent met isolatie

Rob Debeuckelaer isoleert muren, vloeren, plafonds en daken. Ga voor minder energieverlies, of minder geluidshinder. Rob zorgt voor kwaliteitsvolle isolatie van je zolder. Hij adviseert je in de materiaalkeuze, met 10 jaar ervaring als bagage. Vervolgens wordt je isolatie perfect geplaatst: nauwkeurigheid is essentieel voor een correcte isolerende werking. In een optimaal geïsoleerde zolder slaap je op je beide oren!

Kies voor degelijke isolatie bij je zolderafwerking Herent. RenoRob zorgt voor een proper resultaat en een lagere energiefactuur!

Zolderafwerking Herent met gyproc

Gyproc gipsplaten zorgen voor een strakke en nette zolderrenovatie. Wat zijn precies de voordelen van deze platen? We zetten ze graag even op een rijtje.

 • Een wand of plafond in gyproc gipsplaten camoufleert leidingen, bedrading en andere technische elementen. 
 • Het gyproc systeem is flexibel en maakt creatieve indelingen van je kamer mogelijk: creëer extra ruimte, een betere indeling of maak van een zolder een volwaardige leefruimte. Geen hoekje gaat verloren!
 • Gyproc gipsplaten met isolatie zorgen voor optimaal warmtebehoud, en dus minder warmteverlies.
 • Geluiddemping of –absorptie zijn ook realiseerbaar met het assortiment van gyproc.

De mogelijkheden met gyproc zijn talrijk. Stielman Rob Debeuckelaer heeft alle expertise en ervaring in huis voor de plaatsing van:

 • Gyproc plafonds
 • Schuine daken en schuine vlakken
 • Gyproc voorzetwanden, tussenwanden, scheidingswanden ...

Eens de gyproc is geplaatst, zijn alle gangbare afwerkingen mogelijk. Rob maakt de gyproc schilderklaar: je gyproc is steeds opgeschuurd na het plamuren. Ook kitten met overschilderbare acryl is mogelijk.

Gyproc is een snelle én stijlvolle oplossing voor jouw zolderrenovatie. Van gyproc wanden tot een vals plafond: RenoRob rolt graag de mouwen op.

Waarvoor staat RenoRob?

1 aanspreekpunt | We doen alles 'samen'. Elke stap gebeurt in onderling overleg zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Duidelijkheid boven alles!

Kwaliteit en service | Kwaliteit komt op de eerste plaats. De vaste partners waar Rob mee samenwerkt, zijn geselecteerd op basis van hun expertise.

Duidelijke offerte | Goede afspraken maken goede vrienden. Met respect voor jouw timing, budget en deadlines. Rob zoekt mee naar de beste oplossing voor jouw specifieke situatie.

Respect | RenoRob werkt met veel respect voor je zolder. Zo werkt hij steeds proper en nauwgezet. Bovendien laat hij na afloop alles opgeruimd achter. Genieten maar van je nieuwe ruimte!

RenoRob haalt alles uit de kast voor een zolderrenovatie waar je jarenlang plezier van hebt. Je kan letterlijk én figuurlijk bouwen op zijn jarenlange ervaring.

Vakwerk, duidelijke communicatie en bovenop héél fijn thuiskomen omdat alles elke dag super netjes achtergelaten was!!

- Catheline en Emmi uit Laken

Zolderafwerking Herent

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste zolderrenovaties? Volg RenoRob gerust via Facebook en Instagram, want hier delen we regelmatig foto's van afgewerkte projecten. 

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x